Remote controll

Gyors és professzionális segítség nyújtás. Gyorsabb a hibabejelentés. Nyomon követheti a folyamatot a bejelentéstől, a megoldásig, így mindig tisztában van a bejelentés aktuális állapotával és a várható

Online applications

Webes alkalmazások, ügyfélszoftverek fejlesztése Az internetes alkalmazások fejlesztése webes prezentációk, e-boltok, termék-webhelyek, ügyfél-webalkalmazások. Az internetes oldalak és az e-boltok tartalmának hatékony kezeléséhez.

Services

Webes alkalmazások, SEO, web grafika kezelése Az internetes szolgáltatások keretében webanalíziseket, optimalizálást végzünk.  Rendszeres frissítést és weboldal-menedzsmentet kínálunk, továbbá flash animációkat és webes grafikákat is biztosítunk.

Computer networks

A számítógépes hálózatok professzionális kezelése Kiszolgálókat telepítünk, konfigurálunk és kezelünk az MS-Windows Server, a Kerio Connect és a Control segítségével a számítógépes rendszerek szokásos adminisztrációja mellett.

Online Premium Remote Controll

Online Premium Remote Cezérlés – magán személyeknek kedvező csomagokat és folyamatosan bővülő otthonról is elérhető szolgáltatást kínál. Az Online Premium Remote Controll get premium helpdesk 24/7. A customer service which can be attained continuously helps with the correction of the mistakes coming forward in the course of the everyday life. Mistake announcement on a telephone, where an opportunity overlooks it, that connecting our computers together, we can solve the existing problem, or task. We can see the computer's display and actual things we can turn up, like frozen mailing, or offer solution the fright caused by some pop-up.

  • Onternet – az interneten keresztül történő javítás ma már a mindennapjaink részévé vált.

  • Prémium – szolgáltatást nyújtunk mind a vállalati és a magánszféra részére.
  • Ráv – a távolról történő vezérlés ma már biztonságosan elérhető.
  • Cezérlés – míg a mi javítjuk a hibát addig ön az eszköz előtt ülve folyamatosan felügyelheti a folyamatot.

We can guarantee fast and efficient helpdesk 24/7 for the private costumers and companys.